Hjem > Nyheter > Bransjenyheter

Forholdsregler for Mecial Clinic-forseglingsmaskin

2022-12-02

Mecial Clinic Sealing Machine brukes hovedsakelig til medisinsk utstyr i sykehusdesinfeksjonsrom, operasjonsrom og andre forseglingsutstyrsavdelinger. Den kan brukes til kontinuerlig forsegling og parameterutskrift av papir-plastposer og Tyvek papirposer. For tiden er det hovedsakelig to typer forseglingsmaskin på markedet: enkeltrads forseglingsmaskin og dobbelrads forseglingsmaskin, brukere kan velge i henhold til den faktiske bruken. Så hvilke forholdsregler bør tas når du bruker den medisinske forseglingsmaskinen?

1. Før daglig bruk bør parameternøyaktigheten og lukkeintegriteten til den medisinske luftvarmeren kontrolleres.

2. Hvis forseglingslinjen til den medisinske forseglingsmaskinen er kort, periodisk forsegling, sprekker eller hull, delaminering og delaminering av forseglingsmaterialet, smelting av forseglingsmaterialet, svikt i plastemballasjen, vennligst lukk den i tide og du må finne ut årsaken.

3. Det er riller på rullen til den medisinske varmluftsviften, og rullen til tetningsmaskinen har riller eller er blokkert av fremmedlegemer. Pass på at temperaturen på forseglingsmaskinen ikke er for lav.

4. Bredden og styrken på forseglingsmønsteret ved bruk av Mecial Clinic-forseglingsmaskinen bør være minst den samme som bredden og styrken til plastemballasjematerialet som brukes.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept